Recreatiemakelaar BrabantMobiel Chalet op Molencaten Park Bosbad Hoeven

Mobiel Chalet op Molencaten Park Bosbad Hoeven

Op de fantastische familiecamping Bosbad Hoeven met het spectaculaire waterspeelpark Splesj bieden wij een prachtig mobiel chalet aan.  Bosbad Hoeven, onderdeel van de Molencaten groep, is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen én tieners. In het voorseizoen, zomer en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Het chalet (afmeting:10×3.80) heeft een modern gestyled interieur, is voorzien van alle gemakken en beschikt bovendien over een nieuw warm/koud aircosysteem.

De recreatiewoning, waar de vogels uw buren zijn, staat op een ruime kavel ( 242m2) met een nieuw aangelegd zonneterras. Het chalet (ligging zuid/oost)  is gelegen aan de buitenkant van de camping, in een omgeving met soortgelijke chalets.

Het chalet is voorzien van een ruime living met goede inloop en openslaande deuren naar het zonneterras(met zonnewering). De aircovoorziening en de cv voorzien het chalet, in zomer en winter, van koelte en verwarming. De open keuken is ruim en goed geoutilleerd met onder andere een  koel vriescombinatie en een combi magnetron.

Het chalet heeft 2 slaapkamers. Een ruime ouderslaapkamer met vaste kastjes, en een tweede slaapkamer met thans een kinderbed. Voorts heeft het chalet een mooie badkamer met douche en wastafel. Separaat een fraai toilet.

U kunt direct recreëren want de aanwezige inventaris is inbegrepen in de koop. Dit geldt ook voor het tuinhuis. In dit tuinhuis kunt u met gemak uw spullen kwijt.

Het gehele chalet is winterproof en voorzien van dubbele beglazing. Op het terras kunt u heerlijk genieten van het zonnetje.

Het chalet is voorzien van een vaste gasaansluiting, water, riolering, elektra en beschikt over wifi en kabel tv.

Beleef Brabant! Bosbad Hoeven is gelegen op 1 kilometer afstand van Hoeven (grote Albert Heijnwinkel, Action enz) in een gebied dat rijk is aan bossen, heidevelden, polders en dichtbij het fraaie Nationaal Park De Biesbosch. Ideaal voor natuur- en waterliefhebbers. Ontdek het natuurschoon te voet of per fiets. Kilometers aan wandelpaden verbinden de mooiste natuurgebieden, bezienswaardigheden en landschappen met elkaar. Het netwerk van fietspaden brengt u zelfs tot in België. Overal waar u komt, ervaart u de Brabantse gezelligheid en ook aan cultuur is geen gebrek. De Basiliek in Oudenbosch bijvoorbeeld is gebouwd naar voorbeeld van de St. Pieter in Rome en is zeer de moeite waard. Net als de historische en cultuurrijke steden Breda en Bergen op Zoom. En wat te denken van Antwerpen met de vele terrasjes, winkels en levendige haven. In Roosendaal kunt u ski-diven, kortom geniet van het leven vanuit Molecaten park Bosbad Hoeven en kom tot rust in uw eigen chalet.

Vraagprijs inclusief stageld €45.000

Voor vragen en/of een bezichtiging belt u met de Recreatiemakelaar op nummer 0031 625 18 52 50

× Hoe kan ik je helpen?